ledleet_logo_500

Ledlenser NEO10R

A következő fokozat

Utat mutat

A Ledlenser NEO10R, a NEO sorozat legnépszerűbb tagja. Akár terepen futsz, dombon fel vagy dombon le, a NEO10R-rel tökéletesen látni fogod az irányt. A fókuszálható és dönthető fejének köszönhetően minden időjárási körülmények között látni és látszani fogsz a futás elejétől a végéig.

Termékjellemzők

Fény a sötétben

A fejlámpa fényereje maximum 600 lumen, amivel akár 150 méterig is elláthatsz futás közben. A fejlámpa minimum 10, maximum 120 órán keresztül képes utat mutatni a sötétben, amíg újra kell majd töltened.

Dönthető fej és fókuszálható lencse

A Ledlenser NEO10R fejlámpának egyik nagy előnye, hogy a dönthető fej és fókuszálható lencse segítségével mindig a tökéletes megvilágítást tudod beállítani az adott útviszonyhoz.

Függőleges akksitartó

A Ledlenser NEO10R fejlámpán az akkumulátortartó elhelyezése függőleges, így nyújtva biztos tartást és kényelmes viseletet futás közben.

Ideális nagyobb csoportoknak

A mellkaspánt segítségével a mellkason is hordható a Ledlenser NEO10R fejlámpa. Ezzel csökkenthető annak esélye, hogy egymás szemébe világítsunk futás közben.

Levehető akkumulátor

Az akkumulátort le lehet pattintani a fejpántról vagy mellkaspántról, így akár zsebben is hordható, hála a hosszabbító kábelnek.

360°-os láthatóság

A Ledlenser NEO10R fejlámpa hátulján található akkumulátor pirosan villog, illetve a fejpánt is visszaveri a rá eső fényt, így minden oldalról jól látnak.

Dönthető fej és fókuszálható lencse

A továbbfejlesztett fókusz rendszernek köszönhetően, a fény irányítása gyerekjáték a NEO10R fejlámpával. A dönthető fej lehetővé teszi, hogy a futó igényeihez igazítsa a fény irányát.

A legfőbb előnyök:

  • Az útszakasz jobb megvilágítása (látótávolság, akár 150 méterig),
  • Csökkentett kápráztató hatás, így többé nem zavarja a szembejövőket,
  • Nagy fényerő közelre és távolra.

Technológia

Újratölthető

Újratölthető fejlámpa, Li-ion akkumulátorral és USB töltőkábellel.

Advanced Focus System

A szabadalmaztatott AFS technológia lehetővé teszi, hogy a látási viszonyoknak megfelelően fókuszáld a lámpa fényét (szűk sugárzási szög távolra, széles sugárzási szög közelre).

Rapid Focus

A Ledlenser lámpáinak optikáját nem a lámpa fejének forgatásával tudsz fókuszálni, hanem a lencse előre-hátra csúsztatásával. Gyors és egyszerű, akár egy kézzel is.

Smart Light Technology

A micro-vezérlő lehetővé teszi, hogy egyedi funkciót programozz be Ledlenser lámpáidhoz, különböző érintés- és kapcsolókombinációkhoz. Így mindig kéznél van a tökéletes fény.

Hőmérséklet-szabályozás

A Ledlenser lámpák nem égetnek. Az intelligens és teljesen automatikus hőmérséklet-szabályzónak köszönhetően a lámpa soha nem forró, ezzel elkerülve, hogy égési sérülést szerezz.

A csomag tartalma

NEO10R-500917

Mellkaspánt

Hosszabbítókábel & USB töltőkábel

MOst mindez a tiéd lehet 29.690 Ft-ért!

2009 - 2018 © LEDLEET ® A weboldalon található anyagok kizárólag a Bravolight Kft. hozzájárulásával és a forrás pontos megjelölésével használhatóak fel!

Kedves Látógatóink!

Bizonyára észrevettétek, hogy már a megújult webshoppal várunk Titeket.

Felújított kínálatában mostantól Ledlenser termékek és annak kiegészítői találhatók.
A korábban létrehozott fiókok megszüntetésre kerültek, ezért a vásárlás alkalmával új fiókot kell beregisztrálnotok.

Korábbi szolgáltatásaink továbbra is elérhetőek az alábbi címeken:

Világítástechnikai szolgáltatások: bravolight.hu
Okosvilágítás (Philips hue): bravosmart.hu

Kellemes időtöltést kívánunk megújult oldalunkon!

A LEDLEET csapata

×

Kosár